top of page
LR_square_2751_2.jpg

Voor cliënten

Wanneer je door omstandigheden je werk niet meer kunt uitvoeren is het goed om met een coach in gesprek en aan het werk te gaan om te kijken welke mogelijkheden er zijn om je loopbaan weer op te pakken.

Dienstverlening

Teele Coaching biedt begeleiding bij korter of langer ziekteverzuim. Altijd rekening houdend met de regelgeving en zoekend naar passende mogelijkheden om weer aan het werk te kunnen en/of te blijven.

blue.png
Re-integratie
gray_edited.png
Netwerk TC
lightblue.png
Outplacement
red.png
Regelgeving
gray.png
Werkervaringsplaats
yellow.png
Contact
Onze dienstverlening
Re-integratie

Re-integratie

Wanneer je door omstandigheden je werk niet meer kunt uitvoeren is het goed om met een coach in gesprek en aan het werk te gaan om te kijken welke mogelijkheden er zijn om je loopbaan weer op te pakken.

 

Stapje terug

Wat is je overkomen en welke, soms blijvende, gevolgen heeft dit voor je kansen om te kunnen gaan werken in een functie die past? Hoe zorg je ervoor niet overvraagd te worden? Maar ook om niet onder je capaciteiten te functioneren? En, hoe houd je het vol? Hoe kun je duurzaam, passend bij je belastbaarheid en met plezier aan het werk gaan en blijven?


Stap vooruit

De Wet verbetering Poortwachter (PDF) is de richtlijn voor stappen die gezet moeten worden. Bij Teele Coaching volg ik deze regels naast de stappen die je wilt zetten. Zodat we voldoen aan de eisen die er gesteld worden, maar vooral aan de eisen die je zelf stelt. Voor vragen en vrijblijvende kennismaking kunt u contact met mij opnemen:

Outplacement

Outplacement

Soms is het nodig naar ander werk te zoeken. In overleg met je werkgever wordt er dan gezocht naar een passende oplossing. Opnieuw ontdekken waarin je goed bent, wat je vaardigheden zijn en waarin je uitdagingen vindt, zijn onderwerpen waarover we het zullen hebben. Daarnaast kan praktisch coachen nodig zijn, bijvoorbeeld bij het opstellen van een aansprekend CV, het aanmaken van een LinkedIn profiel, het schrijven van een sollicitatiebrief of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Voor vragen en vrijblijvende kennismaking kunt u contact met mij opnemen.

Werkervaringsplaats

Het kan nodig zijn om in een andere omgeving werkervaring op te doen. Zodat je kunt meemaken wat er lukt, wat je past en wat je volhoudt. Dat kan op een “werkervaringsplaats”. In werk zoals je dat voorheen ook deed of juist in heel ander werk. Bij Teele Coaching zoek ik naar een passende werkplek.

Werkervaringsplaats
Netwerk

Netwerk van Teele Coacing

Teele Coaching beschikt over een groot netwerk. Dat kan handig zijn in het vinden van passend werk. Soms om gewoon weer te ontdekken hoe het je lukt om te werken. Of om nieuwe ervaring op te doen. Of zelfs om een nieuwe baan te vinden.

Regelgeving

Regelgeving

Zowel de cliënt (werknemer) als de werkgever hebben te maken met regels, zoals de Wet Verbetering Poortwachter. In de coaching trajecten zorgen we ervoor dat we ons aan de regels houden, zodat de werkgever gesteund wordt in de ambitie om een zorgzaam werkgever te zijn en zodat de werknemer, passend bij zijn of haar mogelijkheden, de juiste weg bewandelt. Hierdoor ontstaat er een goed re-integratiedossier. Zie ook Inkomen en re-integratie bij ziekte | UWV | Particulieren

Wet-verbetering-poortwachter-02_Tekengeb
We staan voor je klaar

Ik sta graag voor je klaar

Het werkgebied van Teele Coaching is regio Rotterdam, Drechtsteden en Dordrecht.

De thuis locatie is in Strijen, Hoeksche Waard 
Wil je meer weten over mijn dienstverlening of heb je een andere vraag?

Neem dan gerust contact met mij op

bottom of page