top of page
  • Writer's pictureTeele Coaching

Re-integratie coaching, een goed gesprek voer je buiten

Updated: Jun 28, 2021

Stel je voor: je hebt een vraag over re-integratie coaching en je hebt behoefte om samen met een coach na te denken over wat je is overkomen. Je loopt tegen allerlei regels aan en moet voldoen aan de eisen van het UWV. De werkgever verwacht dat je weer verschijnt op het werk om je taken op te pakken. Maar eigenlijk is nog helemaal niet zo duidelijk wat je aan kunt, hoe je het zou kunnen aanpakken en vooral, wat je zou willen.

Hoe fijn zou het dan zijn om met een coach naar buiten te gaan?Laten we afspreken op een mooie plek. Een gebied waar we elkaar kunnen ontmoeten, een kop koffie of thee in mijn mobiele kantoor kunnen drinken en een stuk wandelen. Of gewoon gaan zitten en de frisse lucht en het uitzicht zijn werk laten doen.


Doelgericht ruimte vinden

Dat is het motto van Teele Coaching. Met elkaar kijken naar wat er speelt, wat er is gebeurt, hoe het nu gaat, wat je graag zou willen, weer richting zoeken en vinden in je leven. En bespreken wat er nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Doelgericht, ruim denken. Dat kan en moet soms buiten. De frisse lucht, de ruimte, de zon en de wind zullen, naast de vragen van de coach, zorgen voor een heldere kijk op je toekomst.


Bij Teele Coaching (www.teelecoaching.nl) houden we het luchtig. Maar we draaien niet om de hete brei heen. Je teleurstelling of pijn durven benoemen en daar begrip voor krijgen. Er stil bij staan en er ook lucht aan geven.


Re-integratie coaching gaat niet alleen over werk, over geld of over verplichtingen. Natuurlijk gaat het daar ook over, maar vooral zoeken en vinden we een duurzame, passende voortzetting van je loopbaan. Een vervolg dat recht doet aan wat je belangrijk vindt, wat je aan kunt en wat je volhoudt!

83 views0 comments

Comments


bottom of page